subota, 20.06.2009.

Kako postati tajni agent?

Zašto postati tajni agent?

Mogućnost postati tajnim agentom otvara mnoštvo zabave i tajni. Club Penguin nam je omogućio i ulazak u sobu HQ u kojoj se krije puno, puno podataka. Naprimjer: Možete rješavati misije, doći na bilo koje mjesto u Clubu Penguinu samo jednim klikom i još mnogo toga. Dobivate Spy Phone, telefon u kojem imate alate koji će vam pomoći u rješavanju misija. U toolsu dobivate škare, češalj i odvijač. Da bi bili dobar i pošten agent, trebate sve ovo držati u tajnosti i ne prenositi drugim pingvinima. Za postati tajnim agentom morate odgovoriti na pitanja koja odlučuju da li ste spremni postati tajnim agentom.






Tajni Agent



Da bi postali tajni agent kliknite ikonicu na vašem ekranu u gornjem desnom kutu. Napomena: Vaš pingvin mora biti više od trideset dana star od trenutka kada ste ga kreirali. Sada trebate ispuniti test. Ova pitanja su izmješana. Evo odgovora:



* Being mean or rude
* Report them
* Honest
* Saying their Adress
* I want to keep Club Penguin Safe
* I want to help other penguins



Ako ste sve točno i uspješno rješili dobiti ćete Spy Phone u svom inventoryju. Kliknite na njega i na slova HQ. To je soba tajne agente. Želim vam dobru zabavu.

<< Arhiva >>



Sadržaj bloga zaštićen je Copyrightom ©. Celina Jade, Sva Prava Pridržana.