ponedjeljak, 06.07.2009.

Cp slavni

Kapetan Rockhopper:
Rockhopper je kapetan broda Migatora i ima crvenog Pufflea imenom Yarr. On voli putovati i uvijek kada nas posjeti donese nešto za membere i nemembere. Dolazi svaka 2 mjeseca na Beach (plažu) odmah do Lighthouse (svjetionika).



Postavljana pitanja o Rockhopperu:
Mogu li zaista upoznati Rockhoppera?
- Možeš kada god dođe svojim brodom možda ćeš imati sreće da ga upoznaš. Najčešće je na svom brodu Migatoru.

Mogu li saznati više o Rockhopperu?
- Čitaj njegov dnevnik. Nalazi se u Book Room iznad Coffee Shopa u Townu.

Aunt Arctic:
Aunt Artcic je urednica, novinarka i kolumnistica tjednih novina Club Penguin Times. Sa pisanjem novina počela je u svibnju 2006. Voli primati pitanja. Svaki tjedan odgovara na pitanja koja joj postave dva pingvina uokolo otoka.



Postavljana pitanja o Aunt Arcic:
Mogu li upoznati Aunt Artcic?
Ona je veoma zauzeta pisanjem novina. Možda ćeš imati šanse upoznati ju kada su neke posebne prilike.

Kako joj poslati pismo?
U njezinim novinama, kliknite ikonicu "send a question" upišite pitanje i kliknite "send".

Gary The Gadget Guy
Gary The Gudget Guy je poznati izumitelj koji je osmislio stvari u Club Penguinu. A neke od njih su: Sat u Snow Fortsu, Igra Pizzatron 3000 u Plazi, Jet Pack Fuel u Jet Pack Adventure i još mnogo, mnogo toga.



Candance

"Tvoji pokreti su zakon" - Candance

Cadence zvana i DJ K-Dance ili Dj Candance je plesačica, DJ i učiteljica plesa u Night Clubu. Ulazi u popularne servere i daje pozadine naokolo. Ona je napravila veliki val na Partyju za membere u Sječnju 2009.



Penguin Band
Penguin Band je bend koji svira za najvažnije događaje. U njemu su: G Bily koji svira bubnjeve i flautu, Petey K svira piano i akorde, Stompin' Bob bas, a Franky gitaru. Oni su odličan tim i nikad se ne prepiru. Kad god sviraju na otoku oni su inspiracija drugim pingvinima i ti pingvini odmah uzmu instrumente i osnuju bend.



Sensei
Sensei je jedini sivi pingvin koji živi u Dojo i daje instrukcije pingvinima. Jako se malo zna o misterijoznom karakteru. Prvi put smo ga vidjeli kao ????? kad je otkopavao snijeg.





Kaže da uživa u umjetnosti karatea i zelenom čaju. Također kaže da može biti nevidljiv kada god on to hoće. Najviše se raduje novim ninjama. Pa zato dođite u Dojo i postanite ninjama.



<< Arhiva >>



Sadržaj bloga zaštićen je Copyrightom ©. Celina Jade, Sva Prava Pridržana.